Verking og stråling til armen, tennisalbue, samt stivhet og smerter i albue og håndledd

Smerter og ubehag i armen, albuen og håndleddet er vanlige problemer som kan påvirke hverdagen. Disse smertene kan skyldes ulike årsaker, som verking og stråling til armen, tennisalbue, samt stivhet og smerter i albue og håndledd. Kiropraktikk er en behandlingsform som kan hjelpe med å lindre og forebygge slike plager, og hos Jeløy Kiropraktorklinikk finnes det erfarne kiropraktorer som kan hjelpe deg med dette.

 

Kiropraktikk og verking stråling til armen

Verking og stråling til armen kan skyldes en rekke årsaker, som nerveirritasjon, muskelspenninger og feilfunksjoner i nakken og ryggraden. Kiropraktisk behandling kan bidra til å redusere nerveirritasjon, løsne muskelspenninger og korrigere feilfunksjoner i ryggraden, noe som kan lindre smerter og forbedre bevegelsesområdet i armen.

 

Tennisalbue og kiropraktikk

Tennisalbue, også kjent som lateral epikondylitt, er en betennelse i senene som fester seg til yttersiden av albuen, ofte forårsaket av overbelastning og repetitiv bruk. Kiropraktisk behandling kan bidra til å redusere betennelse og irritasjon i senene, samt forbedre funksjonen i albueleddet. Dette kan hjelpe med å redusere smerter og forbedre bevegelsesområdet i albuen.

 

Stivhet og smerter i albue og håndledd

Stivhet og smerter i albue og håndledd kan skyldes en rekke ulike faktorer, som for eksempel betennelse, slitasje, skade eller overbelastning. Typiske symptomer inkluderer redusert bevegelighet, hevelse og smerte ved bevegelse. Behandlingen vil avhenge av årsaken til smertene, men kan innebære hvile, is, smertestillende medikamenter og fysikalsk behandling hos kiropraktor eller fysioterapeut.

Bestill time