ryggsmerter: Hekseskudd, kink, lumbago, prolaps og isjias

Ryggsmerter er en av de vanligste årsakene til legebesøk og fravær fra arbeid. Smerter i ryggen kan skyldes en rekke årsaker, som hekseskudd, kink, lumbago, prolaps og isjias. Kiropraktikk er en behandlingsform som kan hjelpe med å lindre og forebygge slike plager, og hos Jeløy Kiropraktorklinikk finnes det erfarne kiropraktorer som kan hjelpe deg med dette.

 

Kiropraktikk og hekseskudd

Hekseskudd, også kjent som kink, er en plutselig og intens smerte i ryggen som ofte skyldes en muskelstrekk eller en irritasjon i et ledd. Kiropraktiske behandlinger kan bidra til å redusere smerte og muskelspenninger, samt korrigere feilfunksjoner i ryggraden som kan bidra til problemet. Dette kan hjelpe med å forbedre bevegeligheten og redusere smerten forbundet med hekseskudd.

 

Lumbago og kiropraktikk

Lumbago er en betegnelse på langvarige smerter og stivhet i korsryggen, og det kan skyldes en rekke faktorer, som muskel- og leddproblemer, dårlig holdning og stress. Kiropraktiske behandlinger kan bidra til å forbedre holdningen, redusere muskelspenninger og øke bevegelsesområdet i ryggen. Dette kan hjelpe med å redusere smerter og stivhet forbundet med lumbago.

 

Isjias og kiropraktikk

Isjias er en smertefull tilstand som skyldes irritasjon eller betennelse i isjiasnerven, som strekker seg fra korsryggen til baksiden av låret og ned til foten. Kiropraktiske behandlinger kan bidra til å redusere betennelse og irritasjon i isjiasnerven og gjenopprette normal funksjon i ryggraden. Dette kan hjelpe med å redusere smerter og forbedre bevegelsesområdet.

Bestill time