smerter mellom skulderbladene, brystsmerter og muskel-/ribbensstrekk

Smerter mellom skulderbladene, brystsmerter og muskel-/ribbensstrekk er alle vanlige plager som kan påvirke hverdagen til de som lider av dem. Kiropraktikk er en behandlingsform som kan hjelpe med å lindre og forebygge slike plager, og hos Jeløy Kiropraktorklinikk finnes det erfarne kiropraktorer som kan hjelpe deg med dette.

 

Kiropraktikk og smerter mellom skulderbladene

Smerter mellom skulderbladene kan skyldes en rekke faktorer, som dårlig holdning, muskelspenninger og feilfunksjoner i ryggraden. Kiropraktisk behandling kan bidra til å forbedre holdningen, redusere muskelspenninger og korrigere feilfunksjoner i ryggraden, noe som kan lindre smerter mellom skulderbladene og forbedre bevegelsesområdet.

 

Brystsmerter og kiropraktikk

Brystsmerter kan ha mange årsaker, inkludert muskelstrekk, betennelse i brystmusklene eller ribbensleddene, og feilfunksjoner i ryggraden. Kiropraktiske behandlinger kan bidra til å redusere betennelse og irritasjon i brystområdet, samt korrigere feilfunksjoner i ryggraden som kan bidra til problemet. Dette kan hjelpe med å redusere smerter og forbedre bevegelsesområdet i brystet.

 

Muskel- og ribbensstrekk og kiropraktikk

Muskel- og ribbensstrekk kan oppstå når musklene eller leddbåndene rundt ribbene overbelastes, for eksempel etter en plutselig bevegelse eller en langvarig feilbelastning. Dette kan føre til smerter, stivhet og begrenset bevegelighet. Kiropraktiske behandlinger kan bidra til å redusere muskelspenninger og korrigere feilfunksjoner i ribbensleddene, noe som kan lindre smerte og forbedre bevegelsesområdet.

Bestill time