skuldersmerter: Tendinitt og betennelse i skulderen

Skuldersmerter er et vanlig problem som kan påvirke både unge og eldre. Disse smertene kan ha mange årsaker, som tendinitt og betennelse i skulderen. Kiropraktikk er en behandlingsform som kan hjelpe med å lindre og forebygge slike plager, og hos Jeløy Kiropraktorklinikk finnes det erfarne kiropraktorer som kan hjelpe deg med dette.

 

Kiropraktikk og tendinitt i skulderen

Tendinitt er en betennelse eller irritasjon i en sene, ofte forårsaket av overbelastning eller repetitiv bruk av skulderen. Dette kan føre til smerter, hevelse og redusert bevegelighet i skulderen. Kiropraktisk behandling kan bidra til å redusere betennelse og irritasjon i senene, samt forbedre funksjonen i skulderleddet. Dette kan hjelpe med å redusere smerter og forbedre bevegelsesområdet i skulderen.

 

Betennelse i skulderen og kiropraktikk

Betennelse i skulderen kan skyldes en rekke årsaker, som skader, infeksjoner og autoimmune sykdommer. Dette kan føre til smerter, hevelse og stivhet i skulderen. Kiropraktiske behandlinger kan bidra til å redusere betennelse og gjenopprette normal funksjon i skulderleddet. Dette kan hjelpe med å redusere smerter og forbedre bevegelsesområdet i skulderen.

 

Kiropraktisk behandling for skuldersmerter

Kiropraktiske behandlinger for skuldersmerter kan omfatte justeringer av skulderleddet, massasje og mykvevsbehandling for å redusere muskelspenninger, og øvelser for å styrke og stabilisere skulderen. Kiropraktoren vil vurdere årsaken til dine smerter og lage en skreddersydd behandlingsplan for å hjelpe deg med å redusere smerte og forbedre funksjonen i skulderen.

Bestill time